Събитието беше организирано перфектно! не съм вярвал , че може да се събереме толкова алфисти на едно място и + това бяха подсигурили по едно флагче , тениска и карта на ЕКО. Браво на организаторите!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Уникален автомобилен парад в София по случай 100 годишнината на Алфа Ромео
Collapse
X
-
Много ми хареса събитието и всичко, едно голямо мерси на организаторите на цялото мероприятие наистина беше голям кеф.
ПП. Понежесъм яко умен като тръгнахме реших да си отворя прозореца да усетя емоцията, та усетих как флагчето ми изпадна
, та ако някой има знаменца фира бих взел едно, че ме е яд яко.(дори след панчарево се връщах до площада да си го търся
ама вече го бяха отнесли)
---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
още снимкииииии http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?U...AlbumId=136294
супер много се радвам, че имаше такова събитие и аз бях там
и се радвам, че видях страхотни алфи, казах си здрасти със също така страхотни алфа-манияци, сектанти и всякакви алфисти
за идеята, мероприятието, организацията и мерси
Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.
Comment
-
ТОВА НЕЩО ЩЕ ГО РАЗКАЗВАМ НА ДЕЦАТА СИ СЛЕД ГОДИНИ!!!
НЕЩО КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПИШЕ С ДУМИ!ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕЖИВЕЕ!!!
Слушайте само какъв смях хаахахах
НЯКАДЕ МЕЖДУ СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ И УЛ.ГУРКО КОЛОНАТА ОТ АЛФИ СПИРА.ДО МЕН СЕ ИЗРАВНЯВА ЕДИН БАКШИШ И МИ ЧУКА ПО ДЕСНИЯ ПРОЗОРЕЦ.СВАЛЯМ ПРОЗОРЕЦА И ТОЯ ... МЕ ПИТА -ВИЕ СА ЗА КВО ПРОТЕСТИРАТЕхахаахахахахахахахахахахаахах
НА МЕН МИ СТАНА ТОЛКОВА СМЕШНО ЧЕ ЕДВАМ КАРАХ КОЛАТА)))
Евала на организаторите за всичко!!!ALFA ROMEO 145 1.6 16V TS
Comment
-
Първоначално публикувано от kajoooo Покажи съобщениеТОВА НЕЩО ЩЕ ГО РАЗКАЗВАМ НА ДЕЦАТА СИ СЛЕД ГОДИНИ!!!
НЕЩО КОЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПИШЕ С ДУМИ!ПРОСТО ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕЖИВЕЕ!!!
Слушайте само какъв смях хаахахах
НЯКАДЕ МЕЖДУ СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ И УЛ.ГУРКО КОЛОНАТА ОТ АЛФИ СПИРА.ДО МЕН СЕ ИЗРАВНЯВА ЕДИН БАКШИШ И МИ ЧУКА ПО ДЕСНИЯ ПРОЗОРЕЦ.СВАЛЯМ ПРОЗОРЕЦА И ТОЯ ... МЕ ПИТА -ВИЕ СА ЗА КВО ПРОТЕСТИРАТЕхахаахахахахахахахахахахаахах
НА МЕН МИ СТАНА ТОЛКОВА СМЕШНО ЧЕ ЕДВАМ КАРАХ КОЛАТА)))
Евала на организаторите за всичко!!!
Иначе си прав неможа да се опише атмосферата само трябва да си бил там за да разбереш за какво говорим , а аз се гордея за това, че помагах за събитиеотДа Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеБраво!(благородно завиждам на всички които са присъствали)
Било е страхотно. Ако не е тайна, коя програма ще отрази събитието?
Comment
-
Първоначално публикувано от slik4eto Покажи съобщениенаистина по коя програма ще се видим ?156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
http://video.v2.bgnes.com/view/8566
това само намерих в интерминетаима я снимана и единствената ни Стюардесаа
Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
Comment